2014-10-08 16:40:37• hírek • (x)

Felkészültél a nagy nevetésre?

Megvan már a jegyed az október 24-én esedékes stand-up estre? Ne maradj le Badár és Trabarna poénjairól!

Neked kinek a stílusa jön be? Badár Sándor kalandjait hallgatod inkább, vagy Trabarna autóhangokban gazdag sztorijai miatt vagy oda? Végülis mindegy, hiszen egy előadáson belül mindkét Showder Klubos humorista fellépésén részt vehetsz október 24-én 19 órai kezdettel a Szakszervezetek Művelődési Házában. S bár a terem nagy, érdemes mielőtt beszerezned a belépőket a humorral teli előadásra - és szólj a barátoknak, rokonoknak is, nehogy lemaradjanak a nagy nevetésről! Fontos: a jegyeket az Északi Színház jegyirodájában tudod beszerezni!

Badár Sándor Jászberényben született. A szentesi Horváth Mihály Gimnázium színészosztályába járt. Az iskola után 12 évig a vasútnál dolgozott. Utánozhatatlan karakterszínész. Sajátos humora, rögtönzései és nem utolsó sorban jellegzetes figurája a kortárs magyar film izgalmas alakjává tette. Szőke András filmjeinek állandó szereplője. Különleges humora miatt pedig egyetlen más stand-uppossal nem lehet összetéveszteni, ha pedig egyszer mesélni kezd, akár reggelig is hallgatnád.

Lorán Barnabás, ismertebb nevén Trabarna a belsőégésű motorok hangjára specializálta magát, amelyeket életképekbe illeszt. A népnyelvben Hutyutyuként élő csillag, a Magyar Rádió Humorfesztiváljának egyik győztese, az Esti Showder többszörös fellépője. Nem először lép fel Szatmárnémetiben, de mint a helyi közönség egyik legnagyobb kedvencét jó újra és újra meghallgatni. Most viszont vadonatúj poénokkal érkezik hozzánk, így már alig várjuk a fellépését!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: